TREBOLIT – papptak & takpapp


TREBOLIT

Papptak – Vi är din expert på papptak i Oskarshamn med omnejd

Hållbara papptakslösningar

På våra papptak lägger vi alltid Trebolit takpapp eftersom det är de som utvecklar tätskiktsprodukter och andra byggprodukter speciellt anpassade för tak på den svenska marknaden och det nordiska klimatet.

Takpapp från Trebolit är ett vattentätt taktäckningsmaterial som finns i olika utförande med olika egenskaper anpassat för olika sorters tak och ändamål.

Trebolit logo
 • Svetsbara tätskikt
  Elastolit
 • Svetsbara tätskikt
  E-Lit
 • Svetsbara tätskikt
  Listtak
 • Svetsbara tätskikt
  Duolit
 • Svetsbara tätskikt
  Duolit Classic

Lång erfarenhet

”Vi har många års erfarenhet och kunnande inom papptak”
 • Papptak Elastolit

  Papptak Trebolit

  För oss är det en självklarhet att använda Trebolits produkter då det är de som har utvecklat såväl ytskikt som underlag för papptak i över 130 år. Därför kan vi lugnt påstå att Trebolit mer än väl vet vad som krävs för att producera tätskikt som ger lång och trygg livslängd. Trebolits produkter utvecklas även aktivt för att göra så liten klimatpåverkan som möjligt.

  Då vi på Kolberga Plåtsalgeri är auktoriserade takentreprenörer uppdateras vi kontinuerligt på nya material och tekniker och kan därför lämna 15 års garanti på Trebolits material, montage och eventuella följdskador som skulle kunna uppstå på taket.

 • papptak trebolit

  Trebolit UM – Universal Membran

  Universal Membran är en helt ny produkt avsedd att användas tillsammans med Trebolits olika tätskiktssystem. Produkten har ett nytt utseende och känsla. Produktens plastade översida med små prickar av sand ger en lättavtorkad yta som inte binder så mycket fukt samt utgör ett gott halkskydd. En perfekt bas till alla typer av takpapp.

  Underlag för tak

Vi erbjuder en totalentreprenad med ett komplett tätksikt på ditt tak, med våra duktiga certifierade yrkesplåtslagare som utför plåtarbetet och samt mindre träjobb. Tänk på säkerheten! Vi monterar taksäkerhet från CW-Lundberg och även fästen för solpaneler, och räknar även ut hur säkerheten ska se ut få det följer dagens regler. Taket är den mest utsatta delen på ditt hus, glöm inte se över det och hör av dig så hjälper vi dig!

Kolberga Plåtslageri

Din takläggare i Kalmar län

Är du intresserad av papptak och takrenovering ?

Vi erbjuder omläggning, renovering och nyproduktion av papptak. Vi gör allt från garagetak, villor och till större industritak. Hör av dig!

Din plåtslagare
i Kalmar län.

© - Kolberga Plåtslageri AB 
Webbplats från: Design from Sweden.

Adress


Kolberga Plåtslageri AB
Grustagsvägen 1
572 36 Oskarshamn